Weer heel veel nieuwe taarttoppers 14 maart 2017 – Posted in: news – Tags: , , , , , , , , , ,

taarttopper boss ladytaarttopper, Mommy to beHappy Birthday to youhip hip hooraytaart topper we still dotaarttopper Yeshappy birthday to metaarttopper my first birthday

 

 

taarttopper Prince or Princess

 

 

 

 

 

 

We hebben niet stil gezeten en gaan dat voorlopig ook niet doen. Er zijn weer heel veel nieuwe ontwerpen van de taarttoppers bijgekomen en deze proberen wij ook wekelijks aan te vullen.

10 en 11 juni staan we op de Cake & Bake Experience van Mjam taart en zullen dan ook veel taarttoppers meenemen voor de losse verkoop.

Tussen het ontwerpen van nieuwe taarttoppers door, ontwerpen wij ook dagelijks custom made toppers. Dit voor iedereen die speciale wensen heeft en net iets anders wil. Voor de resultaten van de custom made toppers kunnen jullie ook op onze facebookpagina of Instagram kijken, want daar showen we alle eindresultaten van jullie taarten inclusief de topper.

Dus heb je een bruidstaart voor je bruiloft nodig, een babyshower taart of verjaardagstaart en wil je deze helemaal af maken met een super topper kijk dan eens bij www.lvly.nl

We hebben teksten zoals, just married, mr and mrs, happy birthday, maar ook met silhouetten en nog veel meer want er zijn al 200 taarttoppers waar je uit kunt kiezen. Er zijn 30 kleuren om uit te kiezen en een super snelle levering.