vilten letters 25 januari 2015 – Posted in: news – Tags: , , , , , , , , ,

vilten letters

Wij verkopen al een hele tijd vilten letters, maar sinds kort kan je ook vilten letters laten maken in het lettertype dat jij wilt. Nu hebben veel mensen hier nog wat vragen over onze opstrijkletters,  dus gaan we hier proberen uit te leggen hoe het werkt en proberen wij op de meest voorkomende vragen antwoord te geven.

-De lettertypes kunt u zelf kiezen door bijvoorbeeld op www.dafont.com te kijken of u kunt kiezen op uw computer uit alle lettertypes die u in een Word document kunt typen. Wij hebben echt een naam van het lettertype nodig. Wij kunnen helaas vaak niet veel met een foto van een lettertype, want er zijn er duizenden. Helaas, maar een paar lettertypes kunnen niet, maar daar helpen wij u graag verder mee

-De minimale grote van een vilten letters is 3cm en de maximale grote van een vilten letter is 19cm hoog. Wilt u kleinere of grotere letters dan kunnen wij u ook helpen, maar dan wordt het ander materiaal, neem contact op voor meer info.

-Als u het lettertype heeft gekozen moet u de maat kiezen, houdt er rekening mee dat sommige letters smal en sommige letters breed uitvallen, dus de breedte van dat waar u de letters op wilt plakken moet u ook weten.

-De letters zijn gemaakt van viscose vilt en je kunt kiezen uit 28 kleuren

-De letters zijn opstrijkbaar. Leg de letters daar waar je ze wilt hebben, leg er een katoenen doek over en strijk ongeveer 60 seconden over de katoenen doek. Laat de letters afkoelen (zolang ze warm zijn is de lijm nog zacht) en kijk of ze goed vast zitten. Als de letters niet goed vastzitten deze stap nog een keer herhalen.

-Bij grote aantallen kunt u korting krijgen

-De vilten letters kun je gebruiken voor scrapbooking, slingers, kussens en dergelijke. De letters zijn niet geschikt voor heel intensief gebruik.

-Met vragen kunt u ons altijd mailen, wij helpen u graag verder,mail kunt u met lvly@live.nl

kleurstalen vilt