Rompertjes 30 maart 2015 – Posted in: news – Tags: , , , , ,

grappige romper shutterstock_stropdas Rompertje met vrolijke print shutterstock_mom's little man

Rompertjes met vrolijke printOnze rompertjes met grappige afbeeldingen of pakkende teksten zijn nu blijvend in prijs verlaagd. De rompertjes blijven dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent en we blijven doorgaan met het bedenken van nieuwe rompertjes. U kunt uw rompertje ook custom made bij ons laten maken.

De kleuren die wij beschikbaar hebben voor de prints zijn, zwart, grijs, rood, blauw, koningsblauw, neon roze, licht roze, groen, oranje, glitter en tegen bijbetaling hebben we ook prachtig zilver en goud.

Als u al onze rompertjes wilt bekijken dan kunt u hier klikken. Wij proberen iedere week een nieuw rompertje te ontwerpen en onze grappige rompertjes zijn blijvend in prijs verlaagd. Wij kunnen ook custom made rompertjes maken bijvoorbeeld met uw logo.
Als u een rompertje met naam in een bepaald lettertype wilt kunt u op deze website een lettertype uitkiezen, hier kunt u ook de lettertypes voor onze kartonnnen koffertjes met naam uitkiezen.

Als u in Amsterdam woont dan hoeft u geen verzendkosten te betalen, buiten Amsterdam zijn de verzendkosten maar €1,00 en als de post meewerkt dan heeft u door heel Nederland  al de volgende werkdag een grappig rompertje in huis. U kunt de rompers natuurlijk ook rechtstreeks laten versturen naar degene waar het voor bestemd is. Als u dan bij opmerkingen een tekst achterlaat dan zullen wij deze op het bijgevoegde kaartje zetten. De  rompertjes zijn een origineel kraamcadeau en u kunt ze ook makkelijk versturen, daarom is dit ook een geweldig cadeau voor bedrijven om op te sturen naar personeel, klanten of collegaas. Wij vinden bijvoorbeeld, New kid on the block een top rompertje voor makelaars om naar hun klanten te versturen, wij kunnen dan eventueel ook de naam van uw bedrijf nog toevoegen aan de print, op deze manier bent u verzekerd van een origineel cadeau en laat u een blijvende indruk achter.

De kosten voor de standaard rompers zijn nu 11,95 en voor een custom made rompers 13,95

Wil je alle rompers bekijken klik dan HIER

Wilt u een door u bedachte romper laten maken neem dan contact met ons op via info@lvly.nl