Nieuwe stijl taarttoppers voor op je bruidstaart 25 mei 2016 – Posted in: news – Tags: , , , , , , ,

Taarttopper you're my greatest adventure taarttopper the best is yet to come taart forever and always goud glitter taarttopper mr & mrs met naam trouwtaart taarttopper met monogram

 

 

 

 

 

Inmiddels zijn we al meer dan een half jaar bezig met het maken van onze taarttoppers, we maken ze van perspex in 20 verschillende kleuren, maar sinds kort maken wij ze ook van mdf wat daarna op kleur gespoten wordt. Het voordeel van mdf is dat je een grotere taarttopper voor op je bruidstaart of verjaardagstaart kunt maken, zonder dat deze topzwaar wordt en de kosten niet te hoog worden (perspex is behoorlijk duur materiaal). Het wordt dan een echte eye catcher.

We ontwerpen ook graag samen met jouw de taarttopper die bij jullie en de taart past, qua kleur en stijl. Voordat we de taarttopper maken sturen we ook altijd een printscreen van het snijbestand naar je op en we gaan de taarttopper pas maken na goedkeuring van het ontwerp, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Uw taarttopper wordt binnen een week geleverd (na goedkeuring van het ontwerp)en mocht er onverhoopt iets niet goed zijn, dan kunnen wij snel handelen, je hebt immers al genoeg aan je hoofd bij het plannen van een huwelijk:)

Onze taarttoppers kun je vinden bij  amsterdamsebruiloft.nl en bij trouwenisleuk.nl en je kan ons liken op onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. We verkopen de taarttoppers ook via onze Etsy, winkel lvlyxxxmaar dit is voornamelijk voor onze klanten buiten Europa.

Zaterdag 9 juli is er een braderie in de Rijnstraat waar wij ook zullen staan, ter hoogte van onze studio op nummer 219. Dus mocht je de taarttoppers een keer live willen bekijken kom dan gezellig langs.

Mocht je nog op zoek zijn naar andere leuke items voor je bruiloft, we hebben ook, gegraveerde glazen, snijplanken, bedrukte bekers en nog veel meer in onze webwinkel LVLY

Heb je een vraag en wil je contact met ons opnemen, ons mailadres is info@lvly.nl