Houten speelblokken 21 januari 2016 – Posted in: news – Tags: , , , , , ,

blokken met letters

Nieuw in onze winkel zijn deze prachtige houten speelblokken.

De houten speelblokken hebben verschillende tinten met op de ene kant een hoofdletter en de andere kant een kleine letter. De letters zijn gegraveerd, dus zullen niet vervagen. De blokken zijn 4,5cmx4,5cm.

Met de houten speelblokken kunnen kinderen stapelen, bouwen maar ook woordjes leggen, goed voor de fijne motoriek en het ontwikkelen van taal en de blokken kunnen ook geteld worden. Doordat hout een natuurlijk materiaal is lijkt het te leven. Tevens neemt het hout de temperatuur van de hand aan zodat het warm aanvoelt. Door de geur, het gewicht en geluid van het hout wordt de zintuiglijke ontwikkeling gestimuleerd. Ook stimuleert houten speelgoed de fantasie en creativiteit van het kind als het hout niet tot in het allerkleinste detail afgewerkt is.
Aangezien blokken niets uitbeelden betekenen ze voor kinderen de meest uiteenlopende dingen, houten speelgoed is eenvoudiger van opzet. Echt een prachtig cadeau om te geven en te krijgen en dit kan generaties in de familie blijven door de duurzaamheid van het materiaal.

Het hout dat gebruikt wordt is onbewerkt walnoot, esdoorn en beuken. In onze webshop kan je het hele alfabet bestellen maar, het is ook mogelijk om losse blokken met letters te bestellen om een naam te maken, echt een super kraamcadeau. Tevens vind je nog veel meer cadeaus in onze winkel die gepersonaliseerd kunnen worden.

Houten speelgoed gaat niet alleen jaren mee, het wordt ook duurzaam geproduceerd.

 

blokken simon