Lvly posts op Instagram 29 mei 2016 – Posted in: news

instagramWij hebben al een tijdje een profiel op Instagram lvlypictures waar wij foto’s plaatsen van onze laatste produkten en wij zouden het leuk vinden als je ons profiel wilt volgen. Het is best veel werk maar wij vinden Instagram een leuke vorm van social media omdat je op deze manier een goed overzicht hebt, in beeld, van wat wij allemaal doen en maken.

We moeten even wennen aan de nieuwe versie van Instagram, want stiekem vonden wij het oude logo leuker. We zijn benieuwd wat jullie van het nieuwe uiterlijk van Instagram vinden en onderaan deze pagina kan je ook je Instagram profiel doorgeven en dan gaan we jou ook volgen.

Wil je veel posts plaatsen op Instagram of wil je dit zakelijk doen dan is er ook later.com (voorheen Latergramme). Via later.com kan je je post al een maand vooruit plannen. Je uploadt je foto’s en plaatst ze door ze te sleuren en pleuren in de agenda, zodra je het juiste tijdstip hebt gekozen, kan je je tekst en hastags# bij de foto plaatsen. je hoeft nu alleen nog maar de later app op je telefoon te downloaden. Op het tijdstip dat je post geplaatst moet worden krijg je een berichtje via de app op je telefoon en dan klik je deze aan. Je ziet niet meteen de tekst die je aangemaakt hebt maar als je in het tekst vlak iets langer drukt, staat hier “plak” en als je plak aanklikt wordt de tekst die je op de computer al had aangemaakt in je bericht geplakt en nu hoef je alleen nog maar het bericht te plaatsen (althans zo werkt het op de Iphone). Dit klinkt nu misschien allemaal heel ingewikkeld, maar als je er mee werkt valt dit heel erg mee en mocht je toch nog vragen hebben dan kan je deze stellen bij later.com of hier onder het bericht.

Wil je aan de slag met later.com, klik dan op de link HIER en ontvang 10 gratis posts