Lapin and me 9 april 2015 – Posted in: news – Tags: , , , ,

Lapin and me lampLapin and Me lamplapin and me lampLapin and me lampen zijn de vrolijke lampen met grappige retro figuurtjes. Wij hebben de Lapin and me lampen blijvend in prijs verlaagd. Deze geweldige lampen van Lapin and me staan heel gezellig in iedere retro of vintage thema kamer, maar is ook prima geschikt om bijvoorbeeld je kantoor op te vrolijken. De nieuwste baby lapin kijkt een beetje verlegen, maar ook een beetje flirtend vinden wij. Deze ietwat brutale lapin and me lamp met koddige roze wangetjes is een unieke vintage lamp en ziet er ook nog schattig uit als ie niet aan is. De lamp heeft een matte finish en is gemaakt van gemodelleerd plastic materiaal. Elke lapin and me lamp is met de hand beschilderd in Duitsland en ongeveer 35 cm hoog. In de lamp zit een 10 watt lampje, gebruik geen hogere wattage want dan gaat de lamp stuk. Laat de lamp afkoelen voordat u de lamp gaat vervangen. De lamp is CE gecertificeerd.

Wilt u de lapin and me lampen bestellen of bekijken klik dan hier mocht u een kleur willen die u er niet bij ziet staan dan kunt u altijd contact met ons opnemen, dan zullen wij kijken wat wij voor u kunnen doen. Info@lvly.nl

In onze webshop hebben wij ook nog andere lampen zoals de lamp met hertenkop, de engel en verschillende paddestoelen.

Ben je op zoek naar wat inspiratie voor kinderkamers dan zijn er diverse blogs, op het blog van chiccheapnursery.com staan heel veel kamers waar ook de lamp van lapin and me heel leuk zou staan en het is zeker een blog waar je heel veel inspiratie op kunt doen. Op de website van Houzz vind je meer dan veertig duizend kinder- en babykamers, van klasiek tot heel modern, vele heel mooi en sommige iets minder:), maar genoeg om een paar uurtjes in te verdwalen.