Koffertjes met naam blijvend in prijs verlaagd 7 april 2015 – Posted in: news – Tags: , , , , ,

koffertjes met naam koffertjes met naam koffertjes met naam

koffertjes met naam koffertjes met naamOnze koffertjes met naam zijn blijvend in prijs verlaagd. Mede omdat wij onze stenen winkel gesloten hebben, kunnen wij de de prijs van een heleboel artikelen verlagen omdat onze onkosten lager zijn geworden en daar willen wij u van mee laten profiteren.

De koffertjes met naam kun je laten bestickeren. Dit is echt een super koffertje om een kraammand mee te maken, leuk voor een jongen of een meisje. Voor mijn dochter had ik altijd een koffertje voor als we op reis gingen, met wat verassingen er in, kleurpotloden en papier, hierdoor was ze onderweg uren zoet en het koffertje kan ook als ondergrond dienen om je tekeningen op te maken. Je kan ook thema koffertjes maken, als je kindje bijvoorbeeld een bezoek aan het ziekenhuis moet brengen.

We hebben in onze webwinkel nog meer kleuren koffertjes, als je hier klikt zie je nog veel meer voorbeelden want we hebben meer dan 25 kleuren koffertjes. Sommige van onze koffertjes zijn er ook in andere maten te verkrijgen. Op de tweede foto zie je een paar lettertypes, maar we kunnen hem bijna in elk lettertype maken. Wil je je eigen lettertype uitkiezen dan kun je kijken bij www.dafont.com, hier staan honderden lettertypes die wij bijna allemaal op het koffertje met naam kunnen maken.

Er zijn 9 kleuren plakfolie waar je uit kunt kiezen. Rood, blauw, groen, oranje, wit, geel, licht roze, roze en zwart. Houd er wel rekening mee dat niet alle kleuren goed uitkomen op alle koffertjes, zo zijn bijvoorbeeld witte letters op het rode koffertje met polkadots lastig omdat de wiitte stippen dan een gekke vorm aan de letters geven.

Als je een koffertje besteld wordt deze binnen 24 uur verstuurd.

Houd onze winkel in de gaten want wij gaan bijna iedere dag een artikel in prijs verlagen, zoals deze week Sophie de Giraf en Kinetic sand