Wie zijn wij?

Lvly ontwerpt en maakt items voor consumenten maar ook zakelijke klanten. Wij hebben 2 grafische ontwerpers en vervaardigen een groot deel in onze eigen studio hier in Nederland, waardoor er een korte levertijd is en de samples snel geleverd kunnen worden. Wij hebben verschillende printers, plotters, een laser snijmachine en graveermachine van 900×1300 en een 3d printer die kan printen tot 90cm hoog en 30cm breed.

Wij blijven ook op zoek naar originele promotieartikelen vervaardigt van leer, glas hout en perspex, dus al u op zoek bent naar een origineel promotieartikel, neem dan contact met ons op want de mogelijkheden zijn eindeloos, met oplages van 1 tot 1000den stuks. Bij afname van meerdere stuks en voor de zakelijke markt gelden er uiteraard andere prijzen dan u op onze website vermeldt ziet staan, voor een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via mail of per telefoon. Wij vervaardigen artikelen van leer, perspex, hout, glas, keramiek en stof, zoals bijvoorbeeld logo’s en taarttoppers van perspex, boekenleggers in leer, gegraveerde wijnkisten en snijplanken in hout, gegraveerde glazen, bedrukte bekers en bedrukte shirts, schorten, ondergoed en nog veel meer.

Styling

Om uw feest of bruiloft te personaliseren verhuren en maken wij wij ook een grote verscheidenheid aan artikelen, zo verhuren wij de flower walls en botanical walls, kan je je naam uit laten snijden, verhuren wij dromenvangers met een doorsnee van 90 cm en kleiner en maken wij veel in samenwerking met onze klanten. U kunt altijd contact opnemen via info@lvly.nl om uw vragen en/of wensen te bespreken

WE LOVE BRANDING!

Heeft u een winkel en wilt u LVLY producten verkopen, neem dan contact met ons op

Veel winkel plezier,

Het LVLY team