Goedkoper versturen naar onze klanten in België 1 juni 2016 – Posted in: news – Tags: , , , , ,

bestellen uit Belgie

Goedkoper versturen naar onze klanten in België, dat is wat wij graag willen!

Inmiddels hebben wij heel veel klanten die vanuit België bestellen en daar zijn wij heel blij mee!

Ik kan mij voorstellen dat de hoge verzendkosten dan toch een rede is om van een bestelling af te zien. Postnl heeft de tarieven voor enveloppen zelfs gelijk gesteld met de rest van de wereld, terwijl Belgie toch echt naast de deur ligt. Wij zijn hard op zoek gegaan naar een aanbieder die tegen een redelijk tarief de pakketten naar België kan versturen en wij zijn dan ook blij dat dit gelukt is. Het tarief voor onze pakketten binnen Nederland ligt op 5,95 en wij kunnen nu een pakket versturen naar België al vanaf 6,25 en een brief vanaf 2,50.

Wij hebben een goede partner gevonden in EU postpakket en kunnen na 3 maanden testen, zeggen dat we hierin ook een zeer betrouwbare partner hebben gevonden. Eu postpakket is niet alleen een goedkopere aanbieder voor pakketten naar België, maar ook voor kleinere pakketten over de rest van de wereld. Mocht u voor ons een nog goedkopere oplossing weten dan horen wij dat graag, zodat wij onze diensten nog verder kunnen verbeteren, om het voor onze klanten nog aangenamer te maken om bij LVLY te winkelen en te bestellen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen, dan kunt u zich inschrijven voor onze mailing list. U zult niet wekelijks mails ontvangen en u kunt zich altijd weer heel gemakkelijk uitschrijven. Via de mailing zijn er vaak ook aanbiedingen die voor onze nog toekomstige klanten niet gelden en wij plaatsen ook met enige regelmaat gratis patronen in de mailing.

Als u vragen of opmerkingen heeft dan kun u ons een mail sturen en wij doen er alles aan om al uw mails binnen 24 uur te beantwoorden, ons mailadres is info@lvly.nl

Voor de duidelijkheid hieronder de tarieven:

pakket België vanaf 6,25

briefpost België vanaf 2,50

pakket Nederland 5,95