Gepersonaliseerde taarttoppers oftewel Custom made taarttoppers 28 november 2017 – Posted in: news – Tags: , , , , , ,

Gepersonaliseerde taarttoppers oftewel custom made taarttoppers

Op onze website staan geen gepersonaliseerde taarttoppers. De gepersonaliseerde taarttoppers kunt u vinden op onze Facebookpagina of via Instagram

Op onze website www.lvly.nl vind je vele taarttoppers, waaronder ook taarttoppers waarvan de naam aangepast kan worden. Je kunt kiezen uit 30 kleuren en de maat en of breedte van de taarttopper kan aangepast worden aan het formaat van je taart. De breedte is maximaal 20cm, maar als je breder wilt, dan kan dit ook maar tegen meerprijs. De toppers op onze website hebben dus een vaste prijs.gepersonaliseerde taarttoppers

Wil je iets wat je niet op onze website kan vinden

Het kan natuurlijk, dat je een geheel eigen idee hebt voor je taarttopper. Misschien heb je ergens wel een taarttopper gezien die je heel erg mooi vind, maar niet op onze website staat. Het kan ook dat je een taarttopper wilt in de stijl van jullie uitnodiging of een taarttopper met namen. Voor een verjaardag een taarttopper met naam en leeftijd of alleen een naam.

In dit geval kun je ons een mail sturen met al je wensen. Wij zullen je dan terug mailen en samen met jou kijken of we tot een resultaat kunnen komen, waar je helemaal blij van wordt. De prijzen van de custom made taarttoppers liggen hoger dan de standaard toppers. De hogere prijs ligt aan het feit, dat het ontwerpen van de topper het meeste werk is en we hier vaak maar één topper van maken. De prijs ligt tussen de 22,95 en 45,95. Wilt u weten wat de taarttopper die u wilt gaat kosten, stuur ons dan een mail. Wij doen dan aan de hand van een wensen een prijsopgave. Is de prijs akkoord dan sturen wij u een link voor de betaling. Na betaling gaan we voor u ontwerpen en sturen wij een voorbeeld ter goedkeuring.

Veel mensen vragen of wij voor betaling een ontwerp kunnen sturen. Helaas maar dit kan niet om twee redenen. De eerste rede is dat het ontwerpen veel werk is. De tweede rede is dat er van onze ontwerpen helaas misbruik gemaakt wordt. Wij hopen op uw begrip.

Hoe lang duurt het voordat u uw topper heeft?

Na betaling en goedkeuring van het ontwerp wordt uw topper binnen 5 werkdagen verstuurd. Ons advies is bestel tijdig. Heeft u een spoedopdracht, laat het ons dan weten, dan gaan wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

SaveSave

SaveSave