flower wall een bloemenmuur met prachtige bloemen 14 februari 2018 – Posted in: news – Tags: , , , , , , , , , , ,

flower wall

Flower wall een bloemenmuur met prachtige bloemen

Wil je zo’n prachtige flower wall voor je bruiloft, babyshower, verjaardagfeestje event of beurs , dan kun je deze huren bij LVLY.

De bloemenmuur is in verschillende maten verkrijgbaar;

  • 240×200=259,00
  • 200×240=259,00

De eerste maat is de breedte, de tweede maat is de hoogte. Wilt u een groter formaat, neem dan contact op.

De prijs is inclusief de montage, maar de prijs voor het vervoer varieert dus hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen via info@lvly.nl

De flower wall is gemaakt van zijden bloemen, hortensia’s en rozen, in verschillende tinten.

U kunt nu ook kiezen voor onze witte/ivoor kleurige flower wall en onze botanical wall

witte flower wall

botanical wall

Bloementafel voor je taart

Wij hebben van dezelfde bloemen als de roze flower wall ook een tafel om je taart op te zetten. De afmeting van de tafel is 60cm breed en 80cm hoog.

De verhuurprijs voor de taartentafel is 85,00 dit is exclusief vervoer. Neem voor de kosten van het vervoer contact met ons op via info@lvly.nl 

Namen in groot formaat

Wilt u een naam of tekst in groot formaat voor op uw flower wall of bloementafel dan kunt u deze ook bij ons bestellen. Voor de prijzen van de namen of teksten in groot formaat, kunnen wij u bij interesse een prijsopgave doen, want de kosten hangen af van de maat en het materiaal waar u voor kiest.

En verder…

Zoek je nog een topper voor op je taart om het feest compleet te maken kijk dan eens bij onze ruime collectie taarttoppers  In onze website vind je ook nog hangers voor je bruidsjurk met naam, gegraveerde glazen voor op je dinertafel, gastenboeken gegraveerd met naam, name tags om de tafelindeling bij je bruiloft te maken, tafelcijfers, tevens verhuren wij dromenvangers voor je bohemian wedding en nog veel meer.

Wilt u iets dat u niet op onze website kunt vinden, dan denken wij graag met u mee. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze laser-graveermachine is 120x90cm dus wij kunnen ook grote formaten maken.

Wilt u zien wat wij allemaal al gemaakt hebben in opdracht volg ons dan via Instagram