De Ouwe Taart, voor al uw taarten 20 juni 2016 – Posted in: news – Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

jolisa

Bij De “enige echte” Ouwe Taart kun je terecht voor alle soorten gebak, zij maken taarten op maat. Of het nu om een bedrijfstaart, geboorte taart, bruidstaart of verjaardagstaart gaat, hun taarten zijn een succes, omdat ze alles zelf maken, van het biscuit tot boetseerwerk.

www.de-ouwe-taart.nl in Eindhoven is het adres voor al je taarten!

Inmiddels hebben ze enige ervaring op gedaan in 3D taarten, dit zijn taarten in vorm van een auto of Mini Mouse of een ander object. Zij vinden de kwaliteit van een 3D taart erg belangrijk. Kijk eens op hun nieuws pagina of facebook voor het filmpje van hun 3D auto taart.

Zij maken hun taarten en gebak van Callebaut fondant en onze nieuwe aanwinst SmArtflex een succes op het gebied van fondant, tevens te koop in hun webshop https://www.de-ouwe-taart.nl/winkel/

Al hun taarten en gebak zijn Halal en Kosjer. Tevens is al hun gebak zoveel mogelijk E-nummer vrij en gebruiken ze alleen natuurlijke ingrediënten en kleurstoffen.

Inmiddels zijn ze gespecialiseerd in gebak voor mensen met een allergie (zij zijn zelf ervaringsdeskundige op dit gebied)

Zij maken op verzoek ook de volgende soorten gebak:

  • calorie-arm
  • ei-vrij
  • e-nummer vrij
  • glutenvrij
  • lactosevrij
  • notenvrij
  • suikervrij

Er zijn ook mogelijkheden een workshop te volgen, zij geven taart workshops, cupcake, cakepop en natuurlijk ook boetseer workshops! Natuurlijk geven ze bij elk seizoen een thema workshop! Een workshop kan met een groepje vriendinnen of vrienden, maar ook voor een vrijgezellen feest of bedrijfs-uitje. Zij zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarna je zelf thuis aan de slag kunt. Het is ook mogelijk een suikervrije, glutenvrije of bv. een lactosevrije workshop te volgen.

De taarten en cupcakes worden allemaal zorgvuldig bereid en samengesteld. Daarnaast wordt alles gebakken en geboetseerd door De “enige echte” Ouwe Taart!

Ook is het mogelijk bij ons prints te bestellen via hun eetbare printservice!

Zij maken het verschil!

jolisa Lamboughini Huracan 1

Bumba taart met speelgoed kist en speelgoed 1

12719613_983582208361626_3085193860855068294_o