cake smash toppertjes één voor maar 5,00 en gratis verzenden 12 juli 2017 – Posted in: news – Tags: , ,

cake smash toppertjes

Wordt je kindje één jaar en wil je een super foto maken met je kindje en zijn of haar eerste taartje, dan kan je onze cake smash toppertjes gebruiken.

De cake smash toppertjes zijn in ongeveer 16 kleuren te krijgen, maar wees er snel bij want we hebben maar beperkt voorraad. Zo lang de voorraad strekt zijn de verzendkosten GRATIS. De cake smash toppertjes kun je hier bestellen en bekijken

De één is ongeveer 8cm hoog 3 á 4 mm dik.  Het Cake smash toppertje 1 is gemaakt van hout, mdf of perspex. De toppertjes zijn meerder malen te gebruiken. Spoel het toppertje af onder de kraan. Voor cupcakes maken we de toppers ook in nog kleiner formaat. Voor deze lage prijs hebben wij helaas niet alle kleuren beschikbaar. Mocht u toch een andere kleur willen, neem dan contact met ons op.
Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd een mail sturen.

De cake smash toppertjes (ook wel meptaartjes genoemd) worden ook veel gebruikt voor cake smash shoot waarbij jouw kindje op de foto gaat bij een profesionele fotograaf.

Bovenstaande foto is gemaakt door Renate van Klaveren fotografie zij doet heel veel cake smash foto shoots. Kijk voor de eindresultaten maar eens op haar Facebookpagina. De zus van Renate, Marcella van Sweet de luxe cakes maakt de overheerlijke prachtige bijbehorende taarten.

Andere toppers

Inmiddels hebben wij al honderden taarttoppers ontworpen en gemaakt, en er is heel veel mogelijk. Om de eindresultaten te zien op taarten van onze klanten kunt u ons volgens op Instagram of facebook. Op facebook en Instgram plaatsen wij foto’s van klanten met onze topper op hun taart. Wil je ook zien wat wij allemaal al gemaakt hebben of inspiratie op doen, ga dan naar onze  Instagram of  facebookpagina. Heb jij een super foto van de cake smash voor ons, stuur die aan ons door en dan zullen wij proberen deze te plaatsen en als je bakker of fotograaf bent uiteraard met naamsvermelding. Je hebt de taarttoppers binnen een week na betaling in huis, voor spoedbestellingen kunt u contact met ons opnemen. Dus als je een topper met spoed nodig hebt dan kun je contact opnemen van maandag t/m vrijdag. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd een mail sturen. Andere kleuren en ontwerpen zijn ook mogelijk!!
cake smash toppertje één

Cake smash toppertje 1