Blijvend in prijs verlaagd 7 mei 2015 – Posted in: news – Tags: , ,

blijvend in prijs verlaagd

We hebben meer dan 500 artikelen blijvend in prijs verlaagd. Wij hebben sinds het sluiten van onze stenen winkel op 1 april, meer dan 500 van onze artikelen die nog steeds via onze website verkrijgbaar zijn blijvend in prijs verlaagd. Dus je kan nu Sophie de giraf, kinetic sand, zonnehoedjes, grappige rompertjes, kartonnen koffertjes met naam en nog veel meer artikelen blijvend in prijs verlaagd. Als je wilt zien of jouw favorite artikel ook blijvend in prijs verlaagd is klik dan hier om meteen in de winkel terecht te komen.
Tevens hebben wij weer heel veel nieuwe produkten online gezet zoals de retro lampen en de katoenen tassen van Myloulou bags, maar ook weer heel veel grappige rompertjes met prints en vele andere artikelen die ontworpen zijn in onze eigen studio.

Woon je in Amsterdam, dan hoef je geen verzendkosten te betalen en proberen wij uw aankopen persoonlijk bij u af te leveren. Voor leveringen buiten Nederland hebben wij ook goedkopere oplossingen gevonden en kost het verzenden naar bijvoorbeeld België geen €12,00 meer maar maar €9,00 tot 2 kilo en 11,00 tot 10 kilo ipv 15,50. Als het namelijk goedkoper kan dan laten wij u hier graag van profiteren.

Hier onderaan de website kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief proberen wij elke keer een gratis patroon voor onze t-shirt yarn toe te voegen, maar houden wij u ook op de hoogte van aanbiedingen en andere nieuwtjes. Wij versturen de mailings ongeveer 1x per maand dus wij laten uw mailbox niet ontploffen en u kunt zich ten aller tijde weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Wilt u ook een keer een kijkje nemen op onze Etsy winkels klik dan hier of hier. Zou u ook willen verkopen via Etsy klik dan hier en u krijgt 40 gratis product plaatsingen die normaal $0,20 kosten en start uw eigen winkel op Etsy