Bezorging van onze artikelen 10 juni 2016 – Posted in: news

take away bekermore issues than vogue zwarttaart met hartjes mr & mrs

Wij weten dat er bedrijven zijn die de dag nadat je besteld hebt de spullen al leveren, helaas kunnen wij dat niet. Wij proberen alle artikelen binnen 2 á 3 dagen bij u af te leveren, maar de lampen, de taarttoppers en de overige door ons zelf ontworpen en gemaakte artikelen duren soms iets langer, maar wij verzekeren dat u deze ook binnen een week in huis zult hebben.

De hele week door maken wij taarttoppers, rompers en shirtjes, gegraveerde glazen en snijplanken, hondenvlechten, haarvlinders, bedrukte bekers, koffertjes met naam, vilten letters en tassen. Daarnaast moeten deze voordat ze gemaakt worden ook door ons ontworpen en bedacht worden en veel artikelen zijn made to order. Dit is veel werk, dat wij met liefde doen, maar wij hopen dat u begrijpt dat het daarom iets langer duurt. Custom made artikelen zoals de taartoppers en of de rompertjes worden ook binnen een week geleverd mits er snel gereageerd wordt. Bij custom made artikelen nemen wij altijd contact op en wordt het artikel pas gemaakt na goedkeuring van het ontwerp door de klant, als het dan lang duurt voordat er gereageerd wordt dan kunnen wij de deadline van een week soms niet halen.

Leveringen naar onze klanten in België duurt ongeveer een week, de rest van Europa ongeveer 10 dagen en de levering naar landen buiten Europa, duurt ongeveer 2 á 3 weken.

Onze studio van waaruit wij werken zit in de Rijnstraat in Amsterdam en is gevestigd in onze voormalige winkel kits+diezijn die wij daar hadden. Wij maken de artikelen met veel zorg en liefde, maar mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn dan hopen wij dat u contact met ons op zult nemen zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Als jullie vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen, het liefst via de mail want dan kunnen wij deze op rustigere momenten beantwoorden en desnoods nemen wij telefonisch contact op als u aangeeft in de mail dat u dat prettiger zou vinden. U kunt ons bereiken via info@lvly.nl